ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/02/2017 ΣΤΙΣ 12:00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ «ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ»

Οι εργαζόμενοι/ες της ιδιωτικής κλινικής «ΝΕΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟΝ» που συνεχίζουν να αγωνίζονται, απαιτούν και διεκδικούν:
  • ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ.

  • ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ.
  • ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
  • ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.
Στηρίζουμε και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους/ες του «Νέο Αθήναιον», συμμετέχουμε μαζί με τις συναδέλφισσες/ους μας στην παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο Υπουργείο Εργασίας και στην συνάντηση τους με την αρμόδια Υπουργό, την Τετάρτη 15/02/2017 και ώρα 12:00 – Σταδίου 29, Πλατεία Ομονοίας.
Καλούμε τα σωματεία, τις συλλογικότητες, αλλά και κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη, άνεργο και άνεργη να βρεθεί στο πλευρό των εργαζομένων και να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα τους.

 

ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗ – ΕΣΕ ΑΘΗΝΑΣ